Vratar Izviđača prešao u RK Ribolu iz Kaštela

"Uprava kluba i sportski direktor Bujas krenuli su ka jačanju rostera na važnim pozicijama za narednu sezonu", navodi RK Ribola iz Kaštela na svojim službenim facebook stranicama.

"Danas je stiglo pojačanje u vidu izuzetno talentiranog vratara Izviđača iz Ljubuškog. Naš novi vratar, Ivan Herceg rođen je 23.01.2001. godine u Splitu. Svoje prve rukometne korake započeo je već sa sedam godina u svom matičnom klubu RK Izviđač Central Osiguranje. Ivan je s Izviđačom osvojio tri titule prvaka BiH i jedan KUP. Ovaj dvometraš iz Ljubuškog svojim kvalitetnim razvojem i nastupima u klubu nije ostao nezapažen, tako da je bio pozvan i u selekciju reprezentacije BiH", istakli su u klubu.

Evo što je Ivan kazao pri dolasku u novu sredinu:

"Hvala upravi, treneru i sportskom direktoru Bujasu što su u meni prepoznali vratara koji može pomoći klubu u ostvarenju cilja u narednoj sezoni. Što se mene osobno tiče, spreman sam za nove izazove, prihvaćam odgovornost i nadam se da ću opravdati očekivanja, te pridonijeti podizanju kvalitete i rezultata ekipe. Vjerujem, odnosno siguran sam da je pred nama jedna dobra i uspješna sezona Paket24 Premijer lige. Svom bivšem klubu zahvaljujem na svemu i želim im mnogo sreće u budućnosti."

 
index Instagram400x230 youtube