Cicibani ŠR Izviđač CO srebreni na državnom prvenstvu BiH u Ljubuškom

Danas je u Ljubuškom, u Gradskoj športskoj dvorani, završeno državno prvenstvo BiH u rukometu za cicibane rođene 2008. godine i mlađe, a isto se igralo u protekla tri dana u Ljubuškom.

U polufinalnim susretima ekipa ŠR Banja Luka bila je uspješnija od ekipe RK Sloboda rezultatom (23:13), a mladi „Skauti“ su slavili protiv ekipe RK Kozara iz Kozarske Dubice rezultatom (18:11).

U borbi za treće mjesto, tek u produžecima, momčad Slobode je došla do pobjede i brončanih odličja pobijedivši rezultatom (21:17) ekipu RK Kozare.

U finalnom susretu sastali su se Izviđača 1 i ŠR Banja Luka, dvije neporažene momčadi na turniru.
Mladi „Skauti“ u uzbudljivoj završnici regularnog dijela ispustili su pobjedu jer su u četrdeset sekundi do kraja imali gol prednosti i sedmerac. Međutim nisu uspjeli postići pogodak što su iskoristili mladi Banjalučani i poravnali rezultat na 15:15. U produžecima po pet minuta bolje su se snašli rukometaši iz Banja Luke došli do pobjede rezultatom (19:16) i titule prvaka BiH u ovom uzrastu.

Nakon završetka finalnog susreta medalje i pokale momčadima i priznanja pojedincima dodijelio je predsjednik RK Izviđač CO Toni Kraljević.

Zlatne medalje i pobjednički pokal pripao je ekipi ŠR Banja Luka, srebrene medalje i pokal za drugo mjesto momčadi RK Izviđača 1, a brončane medalje i pokal za treće mjesto momčadi RK Slobode iz Tuzle.

Najbolji strijelac turnira je Rijad Halilović iz momčadi RK Maglaj, najbolji vratar na turniru je Mate Pavlović iz RK Izviđač 1, a najbolji rukometaš je Nemanja Stupar iz momčadi ŠR Banja Luka.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 24 Lipanj 2021 18:32
 
index Instagram400x230 youtube