Mandić i Hrstić izvrsni u SEHA ligi, prve minute ubilježio još jedan Ljubušak

Uz 20 obrana Mateja Ašanina Zagreb je u veljači dočekao prvu pobjedu u aktualnoj sezoni. U SEHA ligi nadigrao je Tatran 25-20 uz šest golova Mandića te pet Hrstića.

Protiv Tatrana iz Prešova Slavka Goluže vidjeli smo dva lica Zagreba, prvo, ono brže, sa 17 golova u prvom poluvremenu i drugo, ono sporije, s osam golova u drugom. Na kraju 25-20, što su proslavili malim slavljeničkim krugom na centru Sutinskih vrela gdje će za deset dana doći i Barcelona...

Vidjeli smo i odličnog Mateja Ašanina s 13 obrana u prvih 30 minuta, ukupno okruglih 20 od kojih sva tri sedmerca, vidjeli smo Marina Šipića, kojeg i dalje muči realizacija, u obrani na poziciji dva, ali od čega je Šola brzo odustao, a vidjeli smo, posebno u prvom dijelu, zašto su Mandić i Hrstić reprezentativci.

Makar su na tribini bili Božić Pavletić, Mrakovčić, nije bilo Ristanovića, Vlaha, Srne, Ćavara, makar je u sastavu bio mladi Kraljević, sve to nije omelo Šolin sastav da se pokaže u drugačijem i ljepšem svjetlu nego u prvom dijelu sezone.

Golužin Tatran je došao s dosta problema, skupljali su Tunižane i Brazilce na dan utakmice, pa to možda i nije bila prava slika slovačkog prvaka koji je bez obzira na sve pokazao da može biti opasan protivnik svakome.

PPD Zagreb – Tatran 25:20 (17:13)

ZAGREB SD Sutinska Vrela. Bez gledatelja. Suci: Nikolić i Stojković (Srbija)

PPD ZAGREB: Ašanin (16+3), Jandrić; Šipić 1, Vistorop 1, Mandić 6 (1), Klarica 1, Burić 1, Vuglač 1, Obradović 1, Stojnić, Kraljević, Laljek 2, Matanović 4, Ravnić, Hrstić 5, Grahovac 1.

Trener Vlado Šola

TATRAN: Colodeti (12), Čuprina (0+1); Rabek 3, Santos, Pacheco 3, Fech, Recicar 3, Hozman, Michalka 1, Grzentić 3, Hernandez 2, Jaballah 4, Čarapkin 1.

Trener Slavko Goluža

A u subotu u 20.00 isto u Vrelima derbi skupine A u kojem PPD Zagreb dočekuje Pelister Željka Babića.

 
index Instagram400x230 youtube