Izviđač zaključio polusezonu pobjedom protiv Krivaje

Sinoćnjom utakmicom 15. kola između RK Izviđač CO I RK Krivaja u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom za ove dvije momčadi završen je prvi dio natjecanja u Premijer ligi BiH.

Dosta dobra rukometna predstava, nažalost i ovaj put bez gledatelja, odigrana je između ove dvije momčadi, koje su tijekom cijelog susreta nadigravala uz dobro suđenje sudačkog para Mešić/Šatordžija.

Prvih dvadesetak minuta utakmica proteklo je u ravnopravnoj igri što potvrđuje rezultat 6:6 iz 15., kao i 10:9 iz 19. minute susreta. Završnih deset minuta susreta pripalo je „Skautima“, koji su podigli tempo, kojem gosti nisu uspjeli parirati. Vratar Ante Grbavac se razbranio, tako da je u posljednjoj trećini, prvog poluvremena, serijom 7:3, Izviđač stigao do rezultata 17:12 na koncu prvih trideset minuta susreta.

Odlično je Izviđač nastavio i u prvih deset minuta nastavka kada je u 40.minuti stigao do dvoznamenkaste prednosti (26:16, 40.minuta).
Trener Čolina je dosta rotirao, svi su igrali i svi su se upisali u listu strijelaca što je donekle pomoglo gostima da na kraja uspiju i ublažiti poraz. U posljednjoj minuti Krivaja postiže dva pogotka te uspijeva izbjeći poraz s dvoznamenkastom gol razlikom.

Kako smo rekli u redovima „Skauta“ svi su dobili priliku, svi su igrali, osim vratara Mateja Mandića koji je bio pošteđen, a i svi su se upisali u listu strijelaca osim vratara Ante Grbavca.
Najviše pogodaka, njih šest postigao, je Luka Bubalo, po pet su postigli Milam „Mića“ Vukšić i Petar Medić. Četiri puta u listu strijelaca upisali su se Dragan Šoljić i Miloš Kos, a tri puta Domagoj Alilović.

Odličnu partiju pružio je Ante Grbavac s dvadeset obrana od čega je bio obranjen i jedan sedmerac.

Kod gostiju iz Zavidovića najefikasniji su bili Sedžad Abdurahmanović i Adin Faljić s po šest pogodaka, po pet su postigli Haris Bašić, Edin Sinanović i Mirza Mehinagić.

Nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH slijedi krajem veljače iduće godine kada u Gradskoj športskoj dvorani gostuje momčad Iskre iz Bugojna.

Premijer liga BiH, sezona 2020/2021, 15. kolo.
Ljubuški, 23.12.2020. u 17:00 sati.

RK Izviđač Central osiguranje – RK Krivaja 37:29 (17:12)

Ljubuški, Gradska športska dvorana, bez gledatelja.
Suci: Irhad Mešić (Sarajevo) i Ognjen Šatordžija (Zenica).
Nadzornik: Mladen Raić (Mostar).

RK Izviđač CO: Grbavac (20 obrana, 1 sedmerac), Mandić, Vukšić 5/2, Alilović 3, Kos 4, Odak 1, Jozinović 1, F. Pavlović 1, Bošković 2, Mišetić 2, Bubalo 6, I. Pavlović 1, Ćeško 1/1, Šoljić 4, Medić 5, Bebek 1.
Trener: Toni Čolina.

RK Krivaja: A. Omerović (2 obrane), Ćosić, Amitović 1, Bašić 5/4, Velić, Sinanović 5, Kovačević (1 obrana), Salkić, Faljić 6, J. Omerović, Čolaković 1, Abdurahmanović 6/1, Mehinagić 5, Džamkić, Hadžihasić (9 obrana, 1 sedmerac).
Trener: Adnan Đerzić.

Isključenja: RK Izviđač CO 8 minuta, RK Krivaja 10 minuta.
Sedmerci: RK Izviđač CO 4/3, RK Krivaja 6/5.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 24 Prosinac 2020 15:55
 
index Instagram400x230 youtube