Šola i Matej Hrstić najavili utakmicu protiv Motora u Zaporožju

Nakon mjesec dana pauze u akciju se vraćaju i zagrebaši.

Korona ih je zaustavila na punih mjesec dana i, nakon Nantesa, odgodila im odlaske u Zaporožje pa Celje. Barem dvije utakmice moraju odigrati do kraja godine jer termina nakon reprezentativne stanke i SP-a teško da će biti, jer kreće i SEHA.

Korone ima još, još više i ozljeda, ali Vlado Šola sad barem ima dovoljno igrača da ih povede u Zaporožje gdje će danas (18:45, ArenaSport) probati uzeti prve bodove u sedmom pokušaju. Kakva je forma, to nitko ne zna nakon dvije izolacije. Prije mjesec dana u Sutinskim vrelima bili su blizu, da nisu promašili toliko zicera, vjerojatno Ukrajinci ne bi odnijeli oba boda (24-23).

"Sve nas je ovo vratilo korak unatrag u formi i energiji. Međutim, na zadnja tri treninga imamo određenu kvalitetu koju želim da pretočimo u kvalitetnu igru sutra protiv Motora. Imamo dosta igrača koji su ozlijeđeni i jednog koji je pod koronom, tako da je kadar jako skučen. No, ukoliko se budemo borili kao i prošlu utakmicu s njima, mislim da ćemo pokazati jednu dobru igru"; optimističan je trener Vlado Šola.

Matej Hrstić svakako će biti u kadru.

"Očekuje nas teško gostovanje jer je Motor svoju dobru formu pokazao zadnjom pobjedom u Nantesu. Igrali smo s njima pred mjesec dana i znamo ih jako dobro. Trebamo ponoviti obranu kao i u Zagrebu, ne dopustiti im lake golove, ali morali bismo popraviti realizaciju. Imamo jako dobre šanse i s dobrom realizacijom i pristupom u obrani možemo postići dobar rezultat i uzeti prve bodove ove sezone."

 
index Instagram400x230 youtube