Izvrsna igra „Skauta“ za uvjerljivu pobjedu u Brčkom

Izvrsnom igrom, posebice u prvom poluvremenu, rukometaši Izviđača uvjerljivo savladali rukometaše Lokomotive i nastavili pobjednički niz. Koliko su „Skauti“ bili dominantni u prvom poluvremenu govori rezultat od 14:4 u posljednje dvadeset tri minuta prvog poluvremena.

Naime, domaći su dobro krenuli, poveli 2:0 u 4. minuti, pa 4:2 u 6. minuti, ali „Skauti“ golovima Luke Bubala, Stjepan Jozinovića i Miloša Kosa dolaze do prednosti (4:5, 10. minuta). Domaći poravnavaju na 5:5 i to je bilo sve što su uspjeli napraviti. Nakon toga uslijedio je „uragan“ „Skauta“, raspucao se Miloš Kos (sedam pogodaka), pripomogao je Luka Bubalo (četiri pogotka) i na poluvremenu je bilo plus osam.

U drugom poluvremenu u 35. minuti Izviđač stiže do dvoznamenkaste prednosti (12:22) i utakmica je time bila riješena. Prednost od deset-jedanaest golova „Skauti“ su držali do same završnice, da bi domaći rukometaši u posljednje tri minute uspjeli spustiti prednost „Skauta“ na devet pogodaka. Na koncu završilo je uvjerljivom pobjedom rukometaša Izviđača rezultatom 33:24.

Odličan je bio Miloš Kos s osam pogodaka, pet je postigao Stjepan Jozinović, po četiri Luka Bubalo i Dragan Šoljić, a po tri Domagoj Alilović i Milan Vukšić. Vrhunski posao obavio je Matej Mandić s dvadeset i jednom obranom.

Pavle Petrović sa šest i Nikola Grujić s četiri pogodaka bili su najefikasniji u redovima Lokomotive.

U sljedećem desetom kolu „Skauti“ ponovno idu u goste, odnosno, idućeg vikenda igraju s momčadi Konjuha u Živinicama.

 
index Instagram400x230 youtube