Dubrovnik – Izviđač 34:34, Čolina nezadovoljan

Jučer su rukometaši Izviđač Central osiguranja odigrali svoju drugu pripremnu utakmicu za predstojeću natjecateljsku sezonu.

Nakon što su u prvoj u Bugojnu uvjerljivo savladali rukometaše Iskre 42:30, poluvrijeme 20:16, jučer su u Dubrovniku odigrali neodlučno s hrvatskim premijerligašem Dubrovnikom 34:34. Za momčad iz Dubrovnika nastupa i naš bivši član Marnko Ševo, a s klupe ga vodi Metkovac Zdravko Medić.

Izviđač je u Dubrovniku nastupio nekompletan, u rosteru je bilo samo 11 rukometaša. Nedostajali su Kos, Šoljić, Muhović, Odak, Bebek, Medić, Ćeško. Izviđač se dobro držao u prvom poluvremenu koje je rezultatski dobio 19:17. U drugom dijelu domaći su bili nešto učinkovitiji tako da su sredinom poluvremena došli do prednosti, ali u završnici utakmice „Skauti“ su ponovno zaigrali efikasnije i uspjeli poravnati na konačnih 34:34.

Najefikasniji u redovima Izviđača bio je Nikola Primorac sa šest pogodaka, po pet su postigli Milan „Mića“ Vukšić, Ivan Miličević i Luka Bubalo. U listu strijelaca još su se upisali Domagoj Alilović, Stjepan Jozinović i Luka Bubalo po četiri puta, a Fran Pavlović je bio jednom uspješan. Matej Mandić imao je sedam, a Ante Grbavac pet obrana.

Prvo poluvrijeme odigrali smo korektno napadački, iako je realizacija mogla i morala biti bolja. Nedostajalo je koncentracije kod šutova u „čistim“ situacijama, rekao nam je trener Toni Čolina.

Koncentracija je mogla i morala biti bolja. U obrani se moramo dignuti na veću razinu. Nedostajalo mi je nekoliko rukometaša tako da su po 60 minuta morali odigrati Nikola Primorac, Stjepan Jozinović, Fran Pavlović i Luka Bubalo s čijom igrom sam zadovoljan, dodao je Čolina.

Ne mogu reći da sam zadovoljan. S obzirom na roster, morali smo biti koncentriraniji u napadu i agresivniji u obrani, tako da je to na kraju rezultiralo samo neriješenim rezultatom, zaključio je Toni Čolina.

Nova pripremna utakmice za „Skaute“ na rasporedu, s istim protivnikom, je u nedjelju u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

Poslijednja izmjena danaPetak, 04 Rujan 2020 11:30
 
index Instagram400x230 youtube