BK Ljubuški: Slavljenički biciklistički vikend pred nama!

Biciklistički klub Ljubuški slavi desetu obljetnicu svog postojanja i tim povodom organizira dva događaja za predstojeći vikend;

dječju biciklističku utrku u subotu 8. listopada i biciklijadu za odrasle u nedjelju 9.listopada. Tim povodom u programu Radija Ljubuški ugostili smo Mirka Luburića predsjednika kluba i Josipa Ramljaka, tajnika kluba.

„Proteklih deset godina prošlo je zaista brzo, kada se osvrnemo na  to razdoblje možemo reći kako smo uistinu zadovoljni, naši članovi ostvaruju izvrsne sportske rezultate u natjecateljskom dijelu, klub je aktivan i u rekreativnom djelu. Postali smo prepoznatljivi i van Ljubuškog a broj članova nam je u stalnom porastu„ kazao je Josip Ramljak koji je u klubu od samih početaka.

O slavljeničkom vikendu govorio je predsjednik kluba Mirko Luburić. „Dječja  utrka se održava kod OŠ Ivane Brlić Mažuranić sa početkom u 10 sati, to je u stvari zanimljiva utrka na poligonu za djecu do 13 godina starosti, ali i edukativna radionica pravilnog bicikliranja sa poligonom precizne vožnje koju BK Ljubuški realizira u suradnji sa Auto moto savezom BIH. Članovi saveza pokazat će djeci prometna pravila i naučiti ih osnovama prometa. Za sve koji žele doći dođite prije 10 sati kako bismo mogli obaviti pripreme na vrijeme i ponesite biciklo i kacigu. Druženje će trajati par sati.“

Nedjelja je rezervirana za građane ali i sve one prijatelje bicikliranja iz okolice koji  se mogu pridružiti. „Za odrasle organiziramo rekreativnu biciklijadu u nedjelju 9.10. , sa startom na trgu dr. Franje Tuđmana u  10 sati i rekreativnom vožnjom preko Radišića do starog grada Herceg Stjepana gdje će  nas dočekati  stručnjak za povijest i arheologiju Mirko Rašić koji će sve prisutne upoznati sa ovom znamenitošću. Iako se na prvu možda čini, ova ruta nije zahtjevna, pazit ćemo na sve sudionike, imat ćemo i kombi u pratnji. Provedimo dan zajedno u ugodnom druženju, “ poručuju.

Dođite proslavite zajedno s nama 10. rođendan,  sudjelujte na našim biciklijadama, postanite članom našeg kluba“ poručuju iz BK Ljubuški.

 
index Instagram400x230 youtube