Uskoro počinju prijave za ulaznice za Euro 2020.

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije moći će se od srijede 4. prosinca prijaviti za kupovinu ulaznica za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Ulaznice se mogu kupiti isključivo putem UEFA-ina portala, objavio je HNS.

Postupak prijava za kupovinu ulaznica počinje u srijedu u 14 sati, a završava 18. prosinca u 14 sati.

Vrijeme prijave ne utječe na izglede za dodjeljivanje ulaznica. Prioritet će imati najvjerniji navijači Vatrenih koji su u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznice putem portala za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza, za koje je predviđeno 25% ulaznica. Preostale ulaznice bit će dodijeljene kroz ždrijeb.

Profil na UEFA-inom portalu za prodaju ulaznica možete napraviti već danas. Kako biste ušli u postupak dodjele ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, potrebno je u svome profilu odabrati kako ste navijači Hrvatske.

Jedna osoba, starija od 18 godina, može se prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe. Osoba koja otvara korisnički račun te ispunjava prijavu smatra se nositeljem prijave, dok se preostale osobe u prijavi smatraju gostima.

Navijači se za vrijeme prosinca mogu prijaviti za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u skupini, kao i za tzv. uvjetne ulaznice za osminu finala, četvrtfinale, polufinale te finale. U slučaju da Hrvatska ne prođe do utakmice za koju ste se prijavili te kupili uvjetne ulaznice, UEFA će vam vratiti potpuni iznos cijene ulaznica.

Hrvatska prvu utakmicu na Euru igra u Skupini D protiv Engleske 14. lipnja u 15 sati u Londonu. Druga utakmica protiv Češke je na rasporedu 19. lipnja u 18 u Glasgowu, a zadnja utakmica u skupini je protiv još nepoznatog suparnika, pobjednika doigravanja C 23. lipnja u 21 sat također u Glasgowu. Utakmice ćete moći pratiti u programu Hrvatske radiotelevizije.

 
index Instagram400x230 youtube