Goran Paradžik u Banjoj Luci promovirao knjigu ”I suci su samo ljudi”

Goran Paradžik u Banjoj Luci promovirao knjigu ”I suci su samo ljudi” Foto:Ljubuški portal

U subotu, 26. studenoga 2022. godine u kristalnoj dvorani Hotela ”Bosna” u Banjoj Luci održano je predstavljanje knjige ”I suci su samo ljudi”, našega Ljubušaka Gorana Paradžika.

„Ovom prilikom zahvaljujem Udruženju nogometnih sudaca i instruktora PFS Banja Luka koji su mi omogućili predstavljanje knjige, na večeri svih sudaca, tako da je predstavljanju knjige nazočilo oko 400 nogometnih sudaca i drugih sportskih djelatnika iz cijele BiH. U narednom razdoblju namjeravam knjigu predstaviti i u Sarajevu, a završno predstavljanje planiram u veljači u Ljubuškom“, kazao je Paradžik dugogodišnji glavni sudac na Premijer ligi, a trenutno promatrač suđenja Prve lige FBiH, te povjerenik za suce i suđenje u Drugoj ligi FBiH skupina Jug.

Knjiga ”I suci su samo ljudi” nije samo zanimljiva nogometnim sucima već i svima koje sport zanima. Ovo je jedna nova materija ispričana kroz niz zasebnih priča, odnosno doživljaja, ukomponiranih u jednu cjelinu. Tu je i niz fotografija koje do sada nisu nigdje objavljene.

Pregršt je bilo razloga za pisanje ove knjige, a jedan od najvažnijih je nastojanje da od zaborava otrgne jedno lijepo vremensko razdoblje te zanimljive događaje i prilike koje su sjajnim slovima upisane u stranice života njega, njegovih kolega i prijatelja.

Izdavač knjige je HNK Napredak, urednik knjige je Tomislav Primorac, za redakturu je bio zadužen Dušan Musa, a lekturu je odradila Ivana Barišić, prenosi ljportal.com.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 29 Studeni 2022 13:49
 
index Instagram400x230 youtube