Sprema se katastrofa za Hrvate! Mandžo doznao loše vijesti, ali tu nije kraj

Čini se da će Juventus u idućoj sezoni biti bez hrvatskih nogometaša. Naime, talijansko izdanje popularnog portala Goala piše da su crno-bijeli otpisali Marija Mandžukića i Marka Pjacu. Obojici je poručeno da mogu potražiti nove klubove.

Novi trener Maurizio Sarri ovaj tjedan počinje pripreme s Juventusom, a u talijanskim medijima nagađa se kako će odmah primijeniti novi sustav igre, 4-3-1-2, u odnosu na Allegrijeve 3-5-2 i 4-3-3, te kako u idealnih 11 nema više mjesta za Marija Mandžukića.

Mandžukić u Juventusu igra od 2015. godine i od tada je ubilježio 117 nastupa i zabio 30 golova. Ranije je nastupao za Atletico, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 89 utakmica i zabio 33 gola, a nakon srebra na SP-u u Rusiji se oprostio od vatrenog dresa.

Goal piše da bi karijeru mogao nastaviti u Bundesligi. Proteklih dana mediji su izvještavali da bi ga Borussia Dortmund rado vidjela u svojoj momčadi.

Što se tiče Marka Pjace, on je formalno igrač Juventusa, ali je bio na posudbama u Schalkeu i Fiorentini. 24-godišnji napadač iza sebe ima dvije teške ozljede što je uvelike zaustavilo njegov razvoj.

 
index Instagram400x230 youtube