Stipe Miočić: Ovo je dokaz – malo tko vjeruje da može ponovno do pojasa

Prije gotovo godinu dana – točnije početkom srpnja 2018. – američko-hrvatski majstor borilačkih vještina Stipe Miočić posljednji je put u profesionalnoj karijeri stao nasuprot suparniku. Daniel Cormier je iskoristio trenutak i detronizirao danas 36-godišnjeg rekordera po broju obrana naslova u UFC-ovoj teškoj kategoriji i stavio Miočića na čekanje.

Sam Cormier bio je aktivan nakon tog meča, a Miočić nestrpljiv u zahtijevanjima da mu se ukaže prilika da vrati pojas koji je osvojio u svibnju 2016. Pao je tada Fabrício Werdum, poraze su upisivali i izazivači Alistair Overeem, Junior dos Santos i Francis Ngannou, a onda je stigao 7. srpnja i Cormierov nokaut.

Revanš u kolovozu
Sredinom kolovoza, barem se u ovom trenutku tako čini, Cormier i Miočić ponovno će odmjeriti snage, no, čini se da u ovom trenutku mnogi naginju procjeni da je Amerikanac favorit tog MMA okršaja.

Fightsite.hr tako navodi da kladionice prije revanša više vjeruju Cormieru nudeći na njega koeficijent 1,67 dok u slučaju Miočićeve pobjede on iznosi 2,30.

Poslijednja izmjena danaPetak, 03 Svi 2019 12:01
 
index Instagram400x230 youtube