Lekcije iz života: Stvarna razlika između muškarca i žene

Njen dnevnik: ’Danas se moj muž ponašao vrlo neobično, čudan je bio. Imali smo rezervaciju za večeru u našem omiljenom restoranu, trebali smo se tamo predvečer naći.

Otišla sam s curama u shopping i malo sam kasnila u restoran, kriva sam, priznajem.  Bio je malo manje razgovorljiv nego obično, a i primijetila sam da ga nešto muči. Isprva sam pomislila da sam ga naljutila jer sam kasnila, ali kasnije sam shvatila da se radi o nečem puno, puno većem.

Predložila sam mu da se premjestimo negdje gdje je manje bučno i tamo porazgovaramo u miru. Kada smo sjeli, pogledala sam ga u oči i pitala što nije u redu? Činio mi se kao da ignorira moje osjećaje i samo odgovorio kako je sve u redu. Stalno sam ga pitala jesam li napravila ja nešto zbog čega se on loše osjeća, ali on je samo kratko odgovarao kako nije ljut i da se nemam zbog čega brinuti.

Na povratku kući, rekla sam mu „Volim te“. Samo se nasmijao i nastavio voziti, kao da mu ništa nisam rekla.

Sad stvarno više ne znam što se događa, zašto šuti…

Zašto, zašto mi nije rekao da me voli? Došli smo doma, a ja sam bila shrvana, jadna. Nisam mogla prestati primjećivati kako se udaljava od mene i ponašao se kao da ne postojim. Samo je sjedio na kauču i gledao svoju seriju. Rekla sam „laku noć“ i otišla u krevet.

Nakon nekih 15 minuta, uletio je u sobu i zavukao se pod pokrivač. Ubrzo je zaspao. A ja… nisam oka sklopila cijelu noć, misli su me napale, što se događa s mojim mužem? Osjećam da ga gubim. Moj brak je vjerojatno gotov…Život mi se raspada…

Njegov dnevnik:

“Danas nisam mogao upaliti motocikl. Mora da se nešto ozbiljno događa s motorom, ali nemam pojma što. Mislim da bi ga trebao odvesti mehaničaru…“

 
index Instagram400x230 youtube