Ljubušanka Ivana Čuljak i kofer. dostavljaju rođendanske pakete za one u izolaciji

Najdraže slavljenike u izolaciji sada možete razveseliti vrhunskim slasticama i dodacima koji će ih raspametiti. Znamo kako!

Rođendanske proslave ovih dana, logično, izgledaju nešto skromnije nego što je to inače običaj. Ne stresiramo se oko broja gostiju, slaganja menija i nabavke pića koje ćemo onda istim tim gostima poslužiti. Umjesto toga, ako smo dovoljno sretni, rođendane provodimo u društvu tek najbližih, a kako bi oni prošli u što boljem raspoloženju, često preskačemo i pripremu inače obavezne torte.

Da bi rođendani u karanteni izgledali barem malo nalik onakvima na kakve smo navikli, a na našim stolovima ipak zasjale slastice kakve znamo da zaslužujemo, ovih se dana pobrinula ekipa iz kofera. u suradnji s Ivanom Čuljak i njezinim brendom Neka Jedu Kolače. Oni su, naime, pokrenuli dostavu rođendanskih torti u kombinaciji sa svojim proizvodima. Tako birati možete između tarta od kokosa i ananasa ili tarta od ruže i maline, a dobro je spomenuti i kako smo ovaj drugi imali smo prilike isprobati i na ovogodišnjem Fuliranju te nas je, baš kao i ostatak Instagrama, oduševio.

kofer_ivana_culjak_rodendan

Osim slastica Ivane Čuljak, tu su i kutije iznenađenja koje će u ovo nesretno doba zasigurno razveseliti svakog slavljenika, a u njima se, prema izboru naručitelja, nalazi veliki ili mali Hendrick’s gin ili Diplomatico, kutija s Botanica začinima, boca Piquentum Terana ili Piquentum Malvazije te rokovnik. Uz svaki poklon paket stiže i kul čestitka.

Kontaktirali smo Ivanu i pitali je za nekoliko detalja, a ona nam je otkrila kako je u suradnji s ekipom iz kofera. Na ideju došla tek nedavno, kako bi se zajedno borili protiv krize uzrokovane koronavirusom te kako je za sada zadovoljna kako stvari napreduju.

“Radim dvije vrste tarteva, onaj s ružom i malinom i Piña colada tart. Ruža i malina zapravo su nova verzija mog poznatog deserta, ali ovog puta dolaze u proljetnom izdanju, s kremom od bijele čokolade. Iskreno, ne znam koji mi je bolji. Tarteve u kombinaciji s proizvodima iz kofera. dostavljamo na adrese na području Zagreba. Plaćanje se obavlja karticom i paket stiže na adresu, važno je tek naručiti ga tri dana prije rođendana i to je to”, rekla nam je Ivana.

Cijene paketa kreću se od 250 do 450 kuna, a za narudžbe iznad 100 kuna dostava je besplatna, pa tako želite li nekome rođendan u izolaciji učiniti mrvicu sretnijim, pitate li nas, ovo je svakako jedno od najboljih rješenja na koje smo naišli. Više detalja potražite na stranici stranici kofer.hr.

kofer_ivana_culjak_rodendan
Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 06 Travanj 2020 19:22
 
index Instagram400x230 youtube