Za Večernjakovu domovnicu nominirane sestre Leko iz Ljubuškog

U ovogodišnjem Večernjakovom iseljeničkom izboru za nagradu Večernjakova domovnica u kategoriji „Spektakli/showbizz” nominirano je 15 kandidata.

Među nominiranima su modeli, manekeni, voditeljice, plesači, reality zvijezde…

Svi podjednako ostavljaju svoj trag kroz poslove kojima se bave, putuju po svijetu i svugdje ističu svoje hrvatsko porijeklo. Ma koliko god uspješni i poznatii bili, svoje podrijetlo ne zaboravljaju pa im je, kažu, Večernjakov izbor poput potvrde da su na pravom putu na kojem ostvaruju svoje ciljeve, a pritom je osjećaj da je domovina blizu uvijek prisutan.

Među nominiranima su sestre Valentina i Maria Kristina Leko, rođene u Ljubuškom.

Maria Kristina Leko već nekoliko godina gradi karijeru modela, fitness menadžera i osobne fitness trenerice. Posljednjih pet godina živi na relaciji Hamburg-Dubai. Maria Kristina je rođena u Ljubuškom, a završila je Pravni fakultet. Članica je modne agencije “Modelwerk” iz Hamburga kao i njezina sestra Valentina. Svojedobno se natjecala i u Gentleman’s Choiceu, izboru koji bira 25 najljepših djevojaka. Njezin profil na Gentleman’s choice je pregledan preko 300.000 puta. Osim u Njemačkoj, reklamne kampanje je snimala i u Turskoj. Maria Kristina kaže kako joj je fitness najveća strast i u tom smjeru gradi svoju karijeru.

Valentina Leko je model. Kao i njezina sestra Maria Kristina surađuje s modnom agencijom “Modelwerk” iz Hamburga. Valentina je rođena u Ljubuškom, u BiH. Godine 2013. se našla u Globusovovom izboru koji je svake godine birao najljepše Hrvatice među glumicama, pjevačicama, manekenkama, voditeljicama..I Valentinu je kao i njezinu sestru Mariu Kristinu Gentleman`s Choice uvrstio među najljepše žene u regiji. Valentina je završila studij Elektrotehnike u Splitu. Zahvaljujući modelingu putuje po cijelom svijetu.

Sve nominirane pogledajte OVDJE

 
index Instagram400x230 youtube