Večeras izbor 'Hercegovke godine'

Večeras u 18 sati u mostarskom ljetnikovcu Radobolja održat će se svečanost proglašenja pobjednica izbora "Hercegovka godine" u organizaciji istoimene udruge.

Zbog epidemioloških mjera koje su na snazi dopuštena je nazočnost maksimalno 30 osoba u zatvorenom prostoru, a zabavni dio programa bit će skromniji u odnosu na prijašnje izbore, najavili su organizatori.

S obzirom na trenutačnu situaciju, odnosno na mjere koje dopuštaju maksimalno 30 osoba u zatvorenom prostoru morali smo dosta toga "srezati" počevši od posebnih gostiju koji bi po kategorijama uručivali pobjednicama nagrade,preko sudionika u zabavnom dijelu programa, pa i do pratnje finalistica.

"Zapravo, kazali bismo da će nazočiti samo oni "bez kojih se ne može',a to su prije svega naše finalistice među kojima su svakako i ovogodišnje pobjednice izbora "Hercegovka godine". Iako će biti "oskudan" zabavni dio program zbog mjera,nama je najbitnije da se dodjela održi,da ipak to obilježimo na jedan lijep i dostojanstven način jer su naše Hercegovke to zaslužile. Uostalom,Hercegovke i Hercegovci su simboli izdržljivosti,oni koji nikada ne odustaju ma koliko god da bilo teško,pa s toga nema predaje ni u ovom tegobnom vremenu. Zahvaljujemo se svima koji ste nominirali naše Hercegovke i koje ste od prvog do zadnjeg dana natjecanja podržavali glasovima. Neka dobrota,ljubav i plemenitost uvijek i svugdje pobjeđuje", kazala je predsjednica Organizacijskog odbora izbora "Hercegovka godine" Daniela Škegro.

Program će voditi novinarka i voditeljica BHT1 Ivana Vidmar.

Na svečanosti će nazočiti i premijer Vlade HNŽ dr.sc. Nevenko Herceg.

 
index Instagram400x230 youtube