Najavljen je proljetni Interliber!

Dobrih knjiga nikad dosta, a nakon što smo pokupovali nove naslove u studenom, kada se u virtualnom smislu održao tradicionalni zagrebački Interliber, čini se da nas čeka prava poslastica i u proljeće.

Naime, najveći regionalni sajam knjiga ponovno će otvoriti svoja vrata ovog ožujka te ujediniti sve zaljubljenike u čitanje.

Iako je jesenski Interliber obilovao dobrim popustima i primamljivim naslovima, a mi smo na online sniženjima uspjeli uloviti pokoju željenu knjigu, nedostajao nam je onaj osjećaj razgledavanja knjiga uživo i provođenja sati i sati među štandovima domaćih izdavača. Sada bi nam se s ovim proljetnim terminom sajma knjiga moglo posrećiti te bismo ponovno fizički trebali obilaziti književnu ponudu.

Prema najavama, Interliber će se tako održati od 23. do 28. ožujka, u suglasnosti s vodećim nakladnicima i knjižarima Republike Hrvatske, te u skladu s aktualnim mjerama propisanim od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Više informacija uskoro će biti dostupno, a mi se do tada bacamo na proučavanje aktualne ponude i krećemo u sastavljanje svoje wish liste za kupovinu.

 
index Instagram400x230 youtube