Stjepan Lach otkrio što misli o The Voice

Glazbenik Stjepan Lach, novu je godinu započeo novim singlom i spotom “Deset godina”. Jedan od mladih talentiranih glazbenika čiji će vas melankonični vokal osvojiti, nakon vrlo uspješne koncertne godine ponovo ima snažnu baladu.

Prije tjedan dana izašla je moja nova pjesma Deset godina. Pjesmu mi je poslao autor uz klsičan info mislim klavir, nisam ništa odgovarao jer sam imao nekih obaveza. Kako nisam ništa odgovarao napisao mi je dosta smo surađivali u zadnje vrijeme, dat ću to nekom drugom. Ali sam u međuvremenu već snimio svoj vokal preko njegovog i komentar je bio to je to legla ti je. Producent je Goran Kovačić, odradio je sjajan posao.“, kazao je Stjepan Lach o novoj pjesmi.

Glazbu i tekst nove Lachove pjesme potpisuje MaTune music, a za produkciju je i ovaj put zaslužan Goran Kovačić.

Došla su vremena kada se ne snimaju albumi i nema prodaje toga. Danas pjesma bez spota ne dođe do ljudi. Sjećam se da su Oliver i Gibonni izdali album Familia, pjesma Sreća nije izašla kao singl nego s albumom. Kada je bio koncert nakon 8 mjeseci, svi su komentirali kako je dobra pjesma. Slušao sam album i našao singl i znao tu pjesmu već godinu ranije. Danas je vrijeme singlova. A ako se izdaje album to je zbor singlova koji su izašli.“, komentirao je Stjepan Lach današnje vrijeme glazbe.

Prvi nastup mi je kada sam bio maturant, u srednjoj školi. Tada sam postao svijestan da sam talentiran. Dolaskom u Zagreb na studij sam upisao školu pjevanja kod Ivane Husar i Martine Tomčić i tu sam udario neke temelje. Dobio sam odličnu tehničku podlogu i znanje kako se koristiti glasom. Prije 9 godina sam bio na Voiceu. Ne bih se prijavio da nisam mislio da mogu daleko dogurati. Na the Voise gledam kao stepenicu na karijeri. Ne razmišljam na to kao da ako sam pobjedio na Voiceu da sam od danas zvijezda. Sve je to samo jedan korak u karijeri koji može dati dobar zalet i medijski prostor.

Obitelj je prioritet i broj jedan. Glazba je posao s kojim se bavim. Mislim da nije dobro staviti posao ispred obitelji. Supruga je iz Ljubuškog, ja sam iz Virovitice. Inače sam Ljubuški zet. Nisam taj tip da mi je bitno bilo da ostanem u Zagrebu. Ne osjećam da nešto gubim time što nisam u Zagrebu. Korona nas je svakako izmijenila i naučila odraditi sastanak preko zooma, ili u drugom studiju snimiti nešto i poslati trake. Obitelj mi je prioritet, ali je sve stvar dobre organizacije.“, poručio je za kraj razgovora Stjepan Lach.

 
index Instagram400x230 youtube