Mate i prijatelji još jednom napravili vrhunski glazbeno-humanitarni spektakl

Ove su Note okupile najveći broj izvođača dosad, a u Donju su Blatnicu stigle i brojne poznate osobe iz svih sfera društvenog života.

Među njima je bio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji je izazvao najviše pozornosti, a svi su se s njim htjeli fotografirati, posebice najmlađi

Svi putovi sinoć su vodili u Brotnjo i Donju Blatnica, gdje su na platou crkve sv. Franje održane 11. Blatničke note dobrote i veliki humanitarni koncert Mate Bulića i prijatelji.

Tisuće su u glas pjevale i družile se sa svojim Matom te Zlatkom Pejakovićem, Dalmatinom, Tihom Orlićem, Ivanom Marić, Franom Peharom & Tarapana Bandom, Antom Cashom, Draženom Žankom, Perom Panjkovićem, Šimom Jovanovcem, Johnyjem Gitarom, Triom gušt, Stjepanom Jeršekom Štefom, Dukatima – Široki Brijeg, Jozom Vučićem, Drvosječama, Narodnim darom, Perom Strukarom – Viteškim lolom, Ivanom Martićem, Udrugom “Jozo Penava” Vitez, Zdravkom Ćurićem, Klapom “Grga” Posušje...

Ove su Note okupile najveći broj izvođača dosad, a u Donju su Blatnicu stigle i brojne poznate osobe iz svih sfera društvenog života. Među njima je bio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji je izazvao najviše pozornosti, a svi su se s njim htjeli fotografirati, posebice najmlađi.

Rođeni Blatničanin Mate Bulić svoju prvu veliku humanitarnu akciju i koncert za pomoć rodnom kraju i njegovim ljudima organizirao je 2012. godine, a iz glazbenog spektakla "Hvala, prijatelji“ rodila se tradicija Blatničkih nota dobrote.
poster

Prihod od prodaje ulaznica ove je godine namijenjen za obnovu Doma kulture u Blatnici, kao i za pomoć najpotrebitijima s područja općine Čitluk.

 
index Instagram400x230 youtube