Junakinje 'Seksa i grada' vraćaju se u novoj seriji

Popularna HBO-ova serija "Seks i grad" ove bi se godine trebala vratiti s deset novih epizoda, potvrdili su iz streaming servisa.

Kako je najavljeno, nastavak će se emitirati pod nazivom "And Just Like That...", a povratak su potvrdile Sarah Jessica Parker kao Carrie, Kristen Davis (Charlotte York) te Cynthia Nixon (Miranda Hobbes).

U novoj seriji neće biti Kim Catrall koja glumi Samanthu Jones. Naime, poznato je kako su Sarah Jessica Parker i ona na ratnoj nozi. Glumice su na svojim društvenim mrežama već podijelile kratku najavu za nove epizode. Temeljena na knjizi autorice Candace Bushnell, a koju je za TV stvorio Darren Star, serija je hvaljena zbog otvorenosti prema seksu i kritizirana zbog nedostatka raznolikosti i tretiranja nekih problema.

Glavni smisao radnje bio je usredotočen na ponovno povezivanje Carrie i njezinog glavnog ljubavnog interesa, gospodina Face.

Dva su igrana filma slijedila TV seriju 2004. godine, a oba je napisao i režirao King. Iako su bili komercijalno uspješni, slabije su prošli s kritičarima, a "Sex and the City 2" (2010) dobio je posebno oštar kritički prijem. Najava, sastavljena uglavnom od snimaka New Yorka, otkriva malo detalja o priči za novu seriju.

Izjava matične tvrtke HBO Max, WarnerMedia koja najavljuje ponovno pokretanje, bila je slično neodređena, rekavši da će serija "pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte dok putuju od komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u 30-ima do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama. "

Fanovi serije odmah su na društvenim mrežama oduševljeno komentirali povratak serije, no bilo je i onih koji su kazali kako "Seks i grad" nema smisla bez Samanthe, te da je zbog toga neće gledati.

 
index Instagram400x230 youtube