Knjižnica Ljubuški - preporuka za vikend

Naša preporuka za nadolazeći vikend je povijesni roman „ Svijetlost s prozora“ koji vam priča priču o ljubavi i ratu.

Knjiga popularne irske spisateljice Lucinde Riley napeta je priča o životu dvije žene povezane na toliko načina, iako su živjele u potpuno drugom vremenu.

„ Azurna obala, 1998. Emilie de la Martinieres, posljednja iz slavne loze, naslijedila je veličanstven dvorac s vinogradom u kojem je provela djetinjstvo. Međutim, to nasljedstvo otvara bezbroj pitanja...

Pariz, 1944. Constance Carruthers stiže u Pariz kao britanska špijunka u trenutku kad je nacistička okupacija na vrhuncu. Ubrzo gubi kontakt s Pokretom otpora. Igrom slučaja zatekne se u kući istaknute aristokratske obitelji koja, u svojoj tajnoj misiji za oslobođenje Francuske, redovito ugošćuje pripadnike njemačke vojske i tajne policije. U gradu prepunom izdajnika i pobunjenika, Constance više ne zna kome može vjerovati.

Spoj je sadašnjosti i prošlosti i sigurna sam da je prava poslastica za ljubitelje povijesnih romana, iz kojih često možemo nešto i naučiti.

Ako se odlučite ovaj vikend provesti uz dobru knjigu onda je“ Svjetlost s prozora“ idealna za vas. Nećete je moći ispustiti iz ruku kad je počnete čitati.

Pronaći ćete je na policama Knjižnice Ljubuški.

Želimo vam ugodan nadolazeći vikend!

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 01 Lipanj 2020 12:01
 
index Instagram400x230 youtube