Djelatnici JU "KŠC" Ljubuški posjetili Edukacijsko-rehabilitacijski centar za djecu i odrasle Ljubuški [foto]

Djelatnici JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški posjetili su JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju Grada Ljubuškog.

U ugodnoj i prekrasno uređenoj te opremljenoj navedenoj ustanovi, u društvu ljubaznih djelatnika iste, uz pobliže upoznavanje s prostorijama i radom ustanove, dogovorena je suradnja između JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški i JU Edukacijsk-rehabilitacijskog centra za djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju Grada Ljubuškog.

Naime, u okviru predstojeće manifestacije "Advent u Ljubuškom", kojoj će JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški dati značajan obol organiziranjem brojnih i raznovrsnih kulturnih programa, bit će upriličena i izložba rukotvorina, na temu Adventa i Božića, nastalih na edukativno-rehabilitacijskim radionicama za korisnike JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra.

Spomenuta izložba bit će upriličena u ponedjeljak 16. prosinca 2019. godine, s početkom u 10 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom.

U tijeku su radionice na kojima korisnici marljivo i intenzivno pripremaju svoje radove, koje će svi žitelji grada Ljubuškog biti u prigodi vidjeti i kupiti na dan izložbe i zapravo kupnjom istih dati svoj doprinos za potrebe JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra Ljubuški.

Stoga vas ovom prigodom, pravovremeno, pozivamo posjetite izložbu i kupite radove u koje će biti uloženo zaista mnogo vremena, truda i ljubavi od strane korisnika i djelatnika ustanove.

Uzgred bismo istaknuli da će se istoga dana održati i tradicionalna kreativna radionica božićnih ukrasa i ukrašavanje božićnog drvca u prostorijama Knjižnice Ljubuški - sudionici su članovi udruge "Duga" Ljubuški i edukacijsko-rehabilitacijski odjel dječjeg vrtića "Ljubuški".

 

Poslijednja izmjena danaSubota, 16 Studeni 2019 17:59
 
index Instagram400x230 youtube