Učenici 3. razreda OŠ "IBM" posjetili Knjižnicu Ljubuški [foto]

Danas su Knjižnicu Ljubuški, u okviru akcije „Čitaj i ti“, kolektivno, u pratnji učiteljica, posjetili učenici trećih razreda osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Humac-Gračine, uključujući i područne odjele.

U okviru naprijed spomenute akcije učenici su se besplatno učlanili u knjižnicu. Ujedno, ovo bijaše prigoda da se pobliže upoznaju s blagodatima knjižnice, koje je, uz srdačan pozdrav dobrodošlice, predstavio Ivica Vizentaner.

Knjižnica Ljubuški raspolaže s, uistinu, zavidnim knjižnim fondom – preko 23.000 bibliotečkih jedinica, u kojemu svi zasigurno mogu pronaći ponešto za sebe. Dakle, izuzev obvezatne školske lektire, ovdje možete pronaći i prigodnu literaturu, kao što su slikovnice i drugi fond primjeren za najmlađe, koju možete čitati u slobodno vrijeme. Ujedno, JU „KŠC“ Ljubuški, u okviru koje djeluje knjižnica, kulturno je središte i organizator pregršt kulturno-društvenih manifestacija za sve kategorije društva. Uzgred bih podsjetio da smo tijekom tekuće godine upriličili 35 kulturnih događaja, a najveći broj njih se odnosio upravo na najmlađe. Postali ste članovi knjižnice, na tome vam čestitam i potičem vas da redovito posjećujete knjižnicu, jer ništa ne može zamjeniti osjećaj i miris knjige u rukama.“, istaknuo je Vizentaner.

Učenici nisu krili oduševljenje posjetom knjižnici, nadasve oni koji su po prvi put posjetili istu, te su obećali koristiti njezine sadržaje tijekom cijeloga života, nadasve za vrijeme školovanja.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 31 Listopad 2019 20:34
 
index Instagram400x230 youtube