Večeras susret članova čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški

Nakon ljetne stanke iznova započinju susreti članova čitateljskih klubova Knjižnice Ljubuški.

Sastanak članova Čitateljskog kluba „Tvrđava“ (odrasli) upriličit će se večeras - u ponedjeljak 28. listopada, s početkom u 19 sati, u prostorijama knjižnice, dok će se pak susret članova Čitateljskog kluba „Od korica do korica“ (učenici) upriličiti istoga dana, s početkom u 18 sati.

Ovom prigodom pozivamo sve knjigoljupce da nam se pridruže na mjesečnim, ugodnim i konstruktivnim susretima.

Podsjećamo, cilj - raspraviti o pročitanoj knjizi na neobavezan, ali konstruktivan način i uz to se dobro zabaviti. Različitost mišljenja članova nerijetko dovodi do žustre i zanimljive rasprave, a komentira se sve što se članovima učini zanimljivim tijekom čitanja - stil pisanja, karakterizacija likova, odnosi među likovima, osjećaj koji se javi tijekom čitanja knjige, lijepe misli koje potiču buru naših misli.

Što dobivaš članstvom u čitateljskom klubu: korisno i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme, ostvaruješ pravo na kritičko mišljenje, vježbaš argumentirano raspravljati, bogatiš svoj rječnik, imaš priliku pokazati svoju kreativnost, jačaš samopouzdanje, vježbaš biti dio grupe, a to nije isto kao biti sam, upoznaješ nove ljude sličnih interesa, stječeš nove prijatelje, zabavljaš se čitajući i jedva čekaš svaku sljedeću raspravu.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 28 Listopad 2019 08:19
 
index Instagram400x230 youtube