JU "KŠC" Ljubuški: Manifestacija "Advent u knjižnici"

Premda će ove godine tradicionalna manifestacija "Advent u knjižnici" biti znatno skromnija naspram proteklim godinama poradi pandemije prouzrokovane koronavirusom, JU "KŠC" Ljubuški upriličit će nekolicinu događaja u Knjižnici Ljubuški, sukladno svim preporučenim higijenskim i epidemiološkim mjerama.

Naime, izuzev redovitih susreta polaznika besplatnih tečajeva engleskog jezika te crtanja i slikanja za djecu i odrasle, u tijeku je natječaj za najljepše pismo Djedu Božićnjaku, koji se odnosi na osnovnoškolce i ostaje otvoren do 18. studenoga. Najljepše pismo, čiji će autor biti nagrađen, bit će objelodanjeno na službenom portalu Ustanove iks-portal.info.

U petak 11. prosinca upriličit će se tradicionalna kreativna radionica i ukrašavanje božićnog drvca u prostorijama knjižnice - sudjeluje Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" Ljubuški.

Potom, u petak 18. prosinca, upriličit će se treći okrugli stol predstavnika gradskih knjižnica s prostora Županije Zapadnohercegovačke na temu "Rad knjižnica u vrijeme pandemije korona virusa".

"Koristimo prigodu da pozovemo sve žitelje Grada Ljubuškog, nadasve članove knjižnice, da za vrijeme Adventa/Došašća posjete Knjižnicu Ljubuški, posude ugodno štivo te se, u toplini svoga doma, u ovo vrijeme obilježeno i pandemijom, podruže s knjigom. Ovo je zaista idealno vrijeme za pročitati nekoliko dobrih knjiga koje će nas oplemeniti i pripremiti za novu godinu, nove početke i pobjede", poručuju iz knjižnice.

Poslijednja izmjena danaPetak, 04 Prosinac 2020 12:49
 
index Instagram400x230 youtube