JU "KŠC" Ljubuški: Sretan i uspješan početak nove školske 2020./2021. godine

Istaknuto JU "KŠC" Ljubuški: Sretan i uspješan početak nove školske 2020./2021. godine

Svim učenicima i prosvjetnim djelatnicima, kao ujedno i ostalim školskim djelatnicima te roditeljima, osnovnih i srednjih škola sretan i uspješan početak nove školske 2020./2021. godine, želi JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški.

Na samom početku nove školske godine, koja se pomalo razlikuje od prethodnih poradi novonastale situacije prouzrokovane Covid-19 virusom, želimo vas srdačno pozdraviti i poželjeti svako dobro te puno uspjeha.

S nestrpljenjem smo iščekivali početak nove školske godine i vaš povratak u školske klupe, ali ujedno i nova druženja u Knjižnici Ljubuški, koja je za vas štošta zanimljivoga pripremila u predstojećem razdoblju, od čega izdvajamo slijedeće:

Akcija "Čitaj i ti" - besplatno učlanjivanje u knjižnicu te kolektivni posjeti istoj;

Besplatan tečaj engleskog jezika;

Besplatan tečaj crtanja i slikanja;

Susreti članova čitateljskog kluba osnovnoškolaca;

Besplatne edukativne radionice 3D printanja:

Radionice kreativnog pisanja poezije i proze;

Predstavljanja slikovnica i knjiga za najmlađe;

Izložbe rukotvorina, slika, fotografija itd.

Sve navedeno realizirat će se sukladno propisanim higijenskim i epidemiološkim mjerama.

Uzgred podsjećamo, Knjižnica je dostupna svima, učenicima, profesorima kao i svim djelatnicima škole. U knjižnici se stvara navika i potreba za čitanjem, osigurava se slobodan pristup kako informacijama tako i znanju, organiziraju se razne aktivnosti te se omogućuje cjeloživotno obrazovanje.Knjižnica je sastavni dio svake škole i vrlo važan čimbenik u suvremenom društvu koji treba poticati poučavanje i usvajanje novog znanja. Njezina je uloga da pruži svim učenicima vještine pronalaska informacija, da omogući pristup izvorima znanja te da promiče čitanje kako u školi tako i izvan nje.

Stoga, pozivamo vas da posjetite Knjižnicu Ljubuški, učlanite se, sudjelujete na mnogobrojnim manifestacijama predviđenima nadasve za učenike osnovnih i srednjih škola.

Usudite se i uzmite knjigu u ruke! Postanite bogati novim saznanjima i zapravo postanite  „NAJČITATELJ 2020.“ te osvojite vrijedne nagrade.

 
index Instagram400x230 youtube