Poradi pogoršane epidemiološke situacije u BiH otkazana manifestacija "Ljubuško kulturno ljeto 2020."

Istaknuto Poradi pogoršane epidemiološke situacije u BiH otkazana manifestacija "Ljubuško kulturno ljeto 2020."

Poradi pogoršanja epidemiološke situacije u BiH prouzrokovane pandemijom COVID-19, otkazane su planirane aktivnosti u okviru manifestacije "Ljubuško kulturno ljeto 2020.".

Budući da u BiH svakodnevno raste broj oboljelih od koronavirusa, a ujedno obzirom da je i u Ljubuškom nekolicina osoba oboljelo od spomenutog virusa, poštujući preporuke od strane nadležnih institucija, donesena je odluka da se planirane aktivnosti u okviru manifestacije "Ljubuško kulturno ljeto 2020." otkažu.

Brojnih kulturnih, sportskih, glazbenih i drugih manifestacija u Ljubuškom zasigurno neće manjkati kada se epidemiloška situacija popravi.

"Poput brojnih drugih manifestacija, planirana Izložba rukotvorina, Foklorna večer, potom Likovna kolonija te Kviz znanja su, na žalost, otkazani. Zapravo, prolongirani - naime, čim se popravi epidemiološka situacija u BiH i kada nadležne institucije izdaju preporuku za upriličavanje navedenih manifestacija, iste će biti upriličene", poručili su iz JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, koja je suorganizator manifestacije "Ljubuško kulturno ljeto 2020.".

Ostanimo odgovorni!

 
index Instagram400x230 youtube