|NAJAVA| Izložba slika s Eko likovne kolonije na rijeci Trebižat u Gradskoj galeriji Ljubuški

Istaknuto |NAJAVA| Izložba slika s Eko likovne kolonije na rijeci Trebižat u Gradskoj galeriji Ljubuški

Gradska galerija Ljubuški - JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira izložbu slika s četvrte Eko likovne kolonije na rijeci Trebižat koja je održana 2023. godine.

U petak 19.4.2024. godine u 19 sati u Gradskoj galeriji Ljubuški upriličit će se otvorenje izložbe slika nastalih na prošlogodišnjoj likovnoj koloniji koja je održana na slapovima Kravica i Koćuša. Kolonija tradicionalno okuplja autore iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a ovdje donosimo listu prošlogodišnjih sudionika, ujedno i izlagača: Anja Marić, Ante Ljubičić, Božana Bošnjak, Damir Boras, Ernesto Markota, Franjo Skoko, Goran Milinković, Ivanka Galić, Ivan Herceg, Ivona Skočilić, Jure Paponja, Ljilja Petković, Mateja Galić, Neven Jakovljević, Nikica Sabljić, Slađana Milićević, Srećko Slišković, Stojan Kostić, Toni Kozarić, Zdravko Rogić i Željko Marić.

Pokrovitelji likovne kolonije i izložbe su: Ministarstvo financija ŽZH, Fondacija za muzičke scenske i likovne umjetnosti Sarajevo, Ministarstvo civilnih poslova FBiH i Grad Ljubuški