Podrška proizvođačima: Pokrenuta Facebook grupa "Ljubuški/Grude pijaca"

S obzirom na izvanredne okolnosti uzrokovane koronavirusom, kako bi se pružila podrška domaćim proizvođačima, pokrenuta je Facebook grupa "Ljubuški/Grude pijaca“.

Grupa je namijenjena za prodaju i potražnju domaćih proizvoda te je već izazvala pozornost članova koji, po svemu sudeći, prednost daju upravo domaćoj proizvodnji. 

Ona je itekako važna za cjelokupni napredak naše zemlje, no u trenutačnim uvjetima treba biti na oprezu prilikom organiziranja prodaje i dostave, poštivajući upute nadležnih službi, piše Bolji Ljubuški.

Podsjetimo, proteklih tjedana nekoliko zajednica u Dalmaciji i Hercegovini započelo je s pokretanjem facebook grupa gdje se okupljaju ljudi koji rade o zemlji, koji žive sa zemljom, koji žele zemlju (domaće) na svom stolu.

Nedavno se putem društvene mreže proširila se facebook grupa „Posuška pijaca za sve OPG“, grupa koja prema jednom od inicijatora ima za cilj „okupiti ljude i animirati ih da se što više okrenu ka prirodi, da se započne konzumirati samo domaće proizvode“, kazao nam je Ivan Galić, jedan od administratora grupe.

Sve ove grupe imaju plan da se domaći proizvođači i proizvodi mogu vidjeti na jednom mjestu.

 
index Instagram400x230 youtube