U hercegovačkoj općini premijer svečano presijeca vrpcu "nad kanalizacijom"

U hercegovčkoj općini Bileća, na Dan općine Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković presijeći će vrpcu i tako svečano obilježiti završetak prve faze radova nad vodovodom i kanalizacijom.

Dok se u normalnim i civiliziranim državama presijecanjem vrpce svečano otvaraju škole, vrtići, tvornice, auto ceste, bolnice, kod nas se presijecanjem vrpce svečano "otvaraju kanalizacije", piše portal Istok.

U Bileći će na Dan općine 27. siječnja u 12 sati premijer Višković
"presijeći vrpcu za završetak prve faze radova vodovoda i kanalizacije" kako stoji u programu za obilježavanje svetosavskih svečanosti.

Da napomenemo, premijer je bio ozbiljan kandidat za Svetosavsku povelju općine Bileća. Kako je većina vijećnika, i to dobar dio njih iz stranke koju i sam predstavlja bio protiv ovog prijedloga, ostao je bez iste.
Međutim, ubrzo je pronađena alternativa, pa se premijer ipak uvrstio u realizaciju ovih svečanosti.
Tako će se kao alternativno rješenje iskoristiti svečano presijecanje vrpce "nad kanalizacijom".

Portal Istok navodi da se u Bileći odavno nije presijekla vrpca ali građani misle da nije trebala ni sada. Smatraju da je sramota da jedan premijer presijeca vrpcu nad kanalizacijom.

Ne čude se lokalnim političarima. Navikli su na njihove ispade ovakve vrste. Jest izborna godina, ali se ipak nadaju da će premijeru za razliku od lokalnih političara doteći pameti i da će odbiti da realizira ovaj "svečani čin".

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 22 Siječanj 2020 11:17
 
index Instagram400x230 youtube