Hercegovac na Forbesovoj listi najbogatijih ljudi

Danas je objavljena najnovija Forbesova lista najbogatijih ljudi na kojoj se desilo jedno iznenađenje.

Naime na listi 100 najbogatijih zemljana od danas se nalazi i jedan Hercegovac po imenu Milenko Jabuka.

Tragom ove informacije kontaktirali smo Milenka koji nam kaže da je bogatstvo stekao u zadnjih 6 mjeseci od kako nije otišao ni u jedne svatove.

"Nisam bio svjestan ni ja ni moja obitelj koliki novci odu na te đavle. Frizure, haljine, odijela, jabuke i one Božje pite odnesoše pare ko HDZ u privatizaciji. Šest mjeseci kako nema većih svatova i poziva mi ne znamo šta ćemo od para. Ako se nastave ove budalaste mjere i zabrane okupljanja onom ćeli iz Amazona se ne piše dobro na prvom mjestu."

Milenko je kaže i prije tri godine bio blizu ulaska na listu kada je cijelu godinu njegovoj obitelji došao samo jedan poziv na dječji rođendan za razliku od godine prije kada ih je bilo 236. Ali s obzirom da je taj jedan bio od bratovog malog, veliki izdaci su bili neminovni.

"Pamtim jedne godine kad su nas krizme i krštenja zaredali, za pršuta nismo imali...morali salame kupovati. Ja radio samo za "pod glavu" i zlatne lančiće. Sreća maloj našoj bi iste godine krizma, mater joj rekla da će joj pričuvat pare, pa nas je to malo isporavilo."

Milenko je inače sa liste izbacio zemljaka Antu zvanog MioPio koji je visoko kotirao do lani. Bogatstvo je stekao kako neslužbeno saznajemo izbjegavajuć plaćanje osiguranja dvojici svojih radnika. Ante je međutim prošle godine morao mijenjati zamajac i DPF na Passatu a i trefili mu od sestre maloj svatovi te će se prema prognozama MMF-a zbog ovih investicija oporavljati sljedećih 5 godina.

Među ovogodišnjih Forbesovih Top 100, iako je bio blizu, nije se ugurao Ibro Polica koji je akumulirao veliko bogatstvo lani tako što je preko štele registrirao dva auta na 50% bonusa umjesto na 100% premije.

*Članak je satiričnog karaktera

 
index Instagram400x230 youtube