Štrlek podnio molbu Skupštini HRS-a za povratak u reprezentaciju

Manuel Štrlek mogao bi uskoro ponovno zaigrati u dresu hrvatske rukometne reprezentacije.

Štrlek je propustio nastup na Europskom prvenstvu, a uoči puta za Austriju, Zoran Gobac na konferenciji za medije poručio je kako je Štrlek prekrižen za sva vremena i njemu povratka nema.

Krilni igrač Veszprema tražio je oslobađanje od nastupa za reprezentaciju na ovom Europskom prvenstvu, ali nije se i oprostio od nje. Kako je donesena odluka da se svim igračima koji jednom odbiju nastup za reprezentaciju ztavore vrata iste u budućnosti, Štrlek se pisanim putem obratio Skupštini Hrvatskog rukometnog saveza, odnosno njegovom Upravnom odboru, te zatražio ukidanje zabrane pozivanja.

Iz Hrvatskog rukometnog saveza poručili su kako će se njegov zahtjev vrlo brzo razmotriti. "Hrvatski rukometni savez obavještava javnost da će Upravni odbor u najskorije vrijeme razmatrati molbu Manuela Štrleka, a zatim svoju odluku proslijediti Skupštini Hrvatskog rukometnog saveza. Ukoliko odluka bude pozitivna, Skupština će se održati telefonskim putem i donijeti konačan sud o molbi Manuela Štrleka."

Na Europskom prvenstvu na poziciji lijevog krila Hrvatska je imala Davida Mandića te jedno vrijeme i Valentina Ravnića dok nije zamijenjen, a reprezentacija ostala na jednom lijevom krilu.

0000000000484959.png

 
index Instagram400x230 youtube