|FOTO| Fire Body Studio otvoren u Metkoviću! - Mjesto gdje se snovi o fit tijelu ostvaruju

Fire Body Studio, smješten u srcu Metkovića, donosi potpuno novi pristup fitnessu.

Uz kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje) te inovativne vakuum i infracrvene tehnologije, Fire Body Metković omogućava brže i učinkovitije rezultate, što će vam pružiti dodatnu motivaciju za redovito treniranje.

Vakuum tehnologija potiče protok krvi i limfe, što rezultira efikasnim sagorijevanjem masnih naslaga na trbuhu, bedrima i stražnjici. Ova tehnologija, u kombinaciji s infracrvenim svjetlom, poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, ublažava bolove i pomaže u eliminaciji toksina iz tijela. Uz to, infracrvena tehnologija potiče sintezu kolagena, usporavajući proces starenja kože i smanjujući pojavu celulita.

Iako je prva misao kod aerobnih treninga mršavljenje, Fire Body sprave daju puno više od toga.

  • Jačanje mišića: Jedinstveni program će vam pomoći da izgradite snagu i tonirane mišiće, poboljšavajući vašu tjelesnu formu.
  • Kondicija: Fire Body Studio će vam pomoći da povećate izdržljivost i razinu energije, čineći vas spremnima za sve što vam život donosi.
  • Zdravlje: Redovito vježbanje pomaže u održavanju optimalne tjelesne težine, jačanju srca i poboljšanju općeg zdravlja.
  • Izbacivanje toksina: Inovativna tehnologija pomaže u eliminaciji toksina iz tijela, čime se poboljšava vaša unutarnja ravnoteža.
  • Smanjenje celulita i poboljšanje tona kože: Uz Fire Body sprave postižete glatku i čvrstu kožu brzo i jednostavno.

Jedinstveni pristup fitnessu u Fire Body Metković dostupan je svima i idealan kandidat je svaka osoba koja želi zdrav i aktivan život uz fit tijelo. Treninzi su prilagođeni individualnim mogućnostima i potrebama te traju samo 30 minuta umjesto standardnih sat vremena, omogućujući vam postizanje trostruko intenzivnijeg treninga u isto vrijeme.

Fire Body Metković svojim članovima pruža prostor koji je predivno, moderno i prestižno uređen uz postojeću garderobu, toalet i tuš za higijenu nakon i prije treninga uz osiguranu opremu kao što su ručnici i higijenske potrepštine.

Posebna ponuda u listopadu: Kako bi obilježili početak rada, kroz 10. mjesec, Fire Body Metković nudi poseban popust od 20% na pakete članarine za parove - što uključuje partnere, prijateljice, kolege, kumove i druge bliske osobe, a treniranje je moguće u odvojenim terminima ili zajedno. Ovaj popust moći će nastaviti koristiti svi članovi kroz daljnje mjesece ukoliko zakupe članarinu tijekom listopada.

Nema čekanja, nema gužvi - samo znoj i vaša transformacija u boljeg sebe.

Za sve informacija kao i informacije o članarini posjetite Instagram profil @fire.body.metkovic ili nazovite broj mobitela +385 91 2000 773.

Fire Body Metković

Adresa: Ivana Gundulića 4, Metković

Instagram profil

Dođite i pridružite se Fire Body zajednici u Metkoviću! Vaše tijelo će vam biti zahvalno!

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 11 Listopad 2023 11:22