Meridian nudi najveće kvote na planeti: Ath. Bilbao 1.90, Real Madrid 1.90! POKLON 30 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE!

Najveće kvote na planeti u Meridianu se nastavljaju. Nakon brutalno interesantnog tjedna europskih natjecanja, vraćamo se na lige petice. Iskoristite priliku, jer danas Meridian „bombarduje“ poklonima!

Ukoliko još uvijek nemate meridianbet nalog, sad je idealna prilika da ga napravite, jer Meridian svim novoregistriranim igračima daje 30 KM BESPLATNO ZA SPORTSKO KLAĐENJE. A, da poluvrijeme nikad više ne bude dosadno tu je 300 BESPLATNIH SPINOVA za Meridian Online Kazino. Zato sad, malo sportske analize, jer na kraju slijedi još jedan bombastičan poklon!

LA LIGA

Vrhunska tekma na koju se danas isplati ozbiljno tipovati je meč: Atl. Bilbao – Eibar. Utakmica počinjeu 14h, na popularnom „San Mames“ stadionu. Gost u gostima nije uzeo 3 boda na posljednjih 9 tekmi, te je na pretposljednjem mjestu ljestvice. Mala je šansa da će se uspjeti spasiti, a to sigurno neće uspjeti protiv Bilbaa u Baskiji. 11. mjesto na ljestvici, nije pozicija na kojoj domaćin želi da završi prvenstvo. San je svakako mjesto koje vodi u europska natjecanje. Danas se jednostavno moraju uzeti 3 boda. Zato Meridian daje najveću kvotu na planeti – KEC 1.90!

Takođe, danas je opcija jedna ozbiljna DVICA! Celta Vigo – Real Madrid. „Kraljevi“ su trenutno na 3. poziciji ljestvice, te kasne 6 bodova za prvoplasiranim gradskim suparnikom. Ekipa se ustabilila, onako kako treba. Više se ne bira teren za pobjedu. Celta danas jednostavno nema načina da se odupre velikom Real Madridu, jer danas samo neko ko nikad nije gledao nogomet, može da propusti ovu kvotu.

Meridian nudi najveću kvotu na planeti za Real Madrid – 1.90!

Premier League je naravno nezaobilazna na tiketu. Brighton – Newcastle, večeras je od 21h. Ekipe su na 16. i 17. mjestu, na samoj granici najopasnije zone ispadanja. Prethodni okršaj domaćin je dobio sa čak 3:0 i to u gostima. Danas je dakle idealno „raspaliti“ KEC – 1.75!

I uvijek popularna Bundesliga. Dan je da se se igra na favorite, a ovi mečevi se izdvajaju kao sigurni tipovi:

Ne propusti priliku da sastaviš tiket, jer danas u Meridianu igraš praktično BESPLATNO. Danas Meridian nudi najveće kvote na planeti, a te kvote „bonusuje“ s 20% za sve uplate bankovinim karticama ( visa, maestro, mastercard ).

Meridian – kuća najvećih bonusa!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 14 Travanj 2021 11:58