Ljubuški maslinari pokupili nagrade na Noćnjaku!

Ljubuški maslinari pokupili nagrade na Noćnjaku! Zadarski list

Maslinari s područja Ljubuškog osvojili su dvije zlatne i jednu srebrenu medalju za kvalitetu otvorenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja na 22. Međunarodnoj manifestaciji maslinara i uljara Noćnjak 2020., a koja se održala u Zadru u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije.

Radi se o prvom ljetnom Noćnjaku, budući da se tradicionalno uvriježeni termin obilježavanja u ožujku zbog pandemije koronavirusom morao odgoditi za kraj lipnja.

Predsjednik Zadružnog saveza Dalmacije Lorden Ljubenkov kazao je kako je ove godine predano 413 uzoraka ulja.

Medalje za Ljubuški su dobili maslinar Davor Mucić s Humca, obiteljski podrum Sušac vlasnika Jure Sušca, te Udruga maslinara Ljubuški.

Pogledajte nagrade:

Zlatna medalja za kvalitetu otvorenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte oblica - DAVOR MUCIĆ, Humac, Ljubuški, Bosna i Hercegovina

Srebrna medalja za kvalitetu otvorenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja sljubljenih sorti, UDRUGA MASLINARA LJUBUŠKI, Ljubuški, Bosna i Hercegovina

Zlatna medalja za kvalitetu otvorenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja sljubljenih sorti, OBITELJSKI PODRUM SUŠAC vl. Jure Sušac, Ljubuški, Bosna i Hercegovina.

 
index Instagram400x230 youtube