Kaos na Plantaži: Kilometarske kolone, mercedesima kroz crveno [foto&video]

Istaknuto Kaos na Plantaži: Kilometarske kolone, mercedesima kroz crveno [foto&video]

Od početka radova na izgradnji zapadne obilaznice u Ljubuškom, promet na Plantaži odvija se znatno sporije, no, otkako su prije nekoliko dana postavljeni prijenosni semafori, nastupio je prometni kaos, koji je najizraženiji u jutarnjim satima zbog pojačanog prometa.

Kilometarska kolona jutros oko 8 sati stvorila se na ulazu u Ljubuški iz smjera Vitine, što je, pretpostavljamo, unervozilo brojne vozače pa su brojni kršili prometna pravila.

Ljubuški_plantaža.jpg

Oni su, ugrožavajući promet, prolazili kroz crveno, što je kamerom zabilježio i čitatelj IKS Portala.

Poslao nam je snimku i fotografije koje pokazuju neodgovorno i bahato ponašanje Ljubušaka u prometu, odnosno prolazak kroz crveno dvojice vozača mercedesa.

Ljubuški_Planaža.png

Pretjecanje kolone, prolazak kroz crveno, ugrožavanje sigurnosti radnika na cesti, blokiranje prometa iz suprotnog smjera i revolt ostalih sudionika prometa, postali su svakodnevnica ljubuške Plantaže za koju ne bi bilo zgorega da je češće posjećuju nadležni za sigurnost u prometu, kako bi reagirali na kršenje promenih pravila i tako spriječili ugrožavanje ostalih sudionika u prometu te samih izvođača radova. 

 

 
index Instagram400x230 youtube