U Ljubuškom formirano Povjerenstvo za smanjenje utjecaja koronavirusa na gospodarstvo: Prioritet čuvanje radnih mjesta

Istaknuto U Ljubuškom formirano Povjerenstvo za smanjenje utjecaja koronavirusa na gospodarstvo: Prioritet čuvanje radnih mjesta

Na sjednici Gradskog stožera civilne zaštite Grada Ljubuškog sukladno Odluci o proglašenju stanja prirodne nepogode na području Grada Ljubuškog donesena je odluka o formiranju Povjerenstva za praćenje utjecaja epidemije koronavirusa na gospodarstvo i predlaganje mjera za smanjenje toga utjecaja.

Zadatak povjerenstva je praćenje i analiziranje posljedica koje nastaju u svim granama gospodarstva te predlaganje mjera za ublažavanje negativnih efekata epidemije koronavirusa.

Trenutno se želi fokusirati na očuvanje radnih mjesta, te teret izvanrednog stanja i usporavanja gospodarstva ne može i ne smije biti stavljen isključivo na teret poslodavaca, navodi Radio Ljubuški.

Članovi Povjerenstva su službenici gradske uprave i predstavnici Udruge poslodavaca Grada Ljubuškog. S tim u vezi, uspostavljen je i kontakt telefon: 039/835-531 te e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 
index Instagram400x230 youtube