Održano 1. kolo karate lige Regije Hercegovina u Ljubuškom [foto]

U nedjelju, 2. veljače, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, održano je 1. kolo karate lige Regije Hercegovina, na natjecanju je nastupilo oko 260 natjecatelja iz 15 klubova.

Tehnički organizator i domaćin bio je Karate klub Ljubuški koji je nastupio s 45 natjecatelja u kategorijama kate i borbe, u starosnim kategorijama od 7 do 18 godina.

Ovo je bila odlična prilika za naše najmlađe članove kojima je ovo bio prvi susret s natjecanja, a mnogi su tu priliku odlično iskoristili i okitili s jednim od odličja, dok su stariji natjecatelji rutinski odradili svoje kategorije osvojivši ukupno 27 odličja.

Prvo mjesto:

Anđela Bošnjak

Jelenko Majić

Mia Šuta

Anamarija Boras

Sabljić Marta

Leona Primorac (prvo natjecanje)

Drugo mjesto:

Mihael Anić

Ivan Mucić

Marijeta Miletić

Dragan Vučić

Božana Miličević

Martina Bebek (prvo natjecanje)

Treće mjesto :

Ema Mucić

Ante Grbavac

Ante Dodig

Josipa Nižić

Petar Palac ( prvo natjecanje)

Boto Ika

Ivan Marić (prvo natjecanje)

Karlo Bošnjak

Ratimir Gavran

Leo Mucić

Bošnjak Anđela

Mia Marija Šuta

Antonia Gavran

Nikolina Bebek (prvo natjecanje)

Mate Lozo

Zapažen nastup, imali su naši mladi natjecatelji: Ana i Katja Boto, Elena Bebek, Franko Boban i Tomislav Pehar kojima je nedostajalo malo sportske sreće da osvoje odličja.

Uprava KK Ljubuški, osobitu zahvalu upućuje roditeljima naše djece koji su se nesebično trudili oko organizacije i domaćinstva, također Upravi J.U. Kulturno-športski centar Ljubuški, O.Š. Marko Marulić, koji su nam bili na raspolaganju pri organizaciji natjecanja, priopćeno je iz Karate kluba Ljubuški.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 06 Veljača 2020 14:00
 
index Instagram400x230 youtube