Zamjena rasvjetnih tijela na javnoj rasvjeti na urbanom području grada Ljubuški

Grad Ljubuški, Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove obavještava sveukupnu javnost da se u utorak, 15. listopada 2019. godine (u vremenskom periodu od 07-16h) u najvnoj rasvjeti na urbanom području grada Ljubuški.

Predmetni radovi se planiraju izvoditi do 31.listopada 2019. godine, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija (vremeneske neprilike), po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i zamjeni rasvjetnih tijela dolaziti do izmjene režima prometa u navedenom vremenskom periodu.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskim mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa.

Molimo sve građane i sudionike u prometu da se prilagode predmetnim radovima, da vlasnici vozila uklone svoja vozila sa parking mjesta koja se nalaze u zoni planiranih radova, (zona uz rasvjetne stupove), radi slobodne predmetne zamjene, uz razumijevanje i strpljenje, te da se u navedenom vremenskom intervalu pokušaju prilagoditi na navedenu situaciju do okončanja predmetnih radova.

 
index Instagram400x230 youtube