Poznato tko stiže na jedinstveni festival putopisa u Ljubuškom

Prije par dana objavili smo Gorana Milića koji najavljuje Hercegovina Travel Fest.

Jedinstveni je to festival u BiH koji na jedno mjesto okuplja sve one koje vole putovanja, a upravo zahvaljujući pričama gostiju koji će uveličati ovaj događaj, imat će priliku otputovati na brojna mjesta – i to sve iz Ljubuškog.

Već po samoj najavi iz Hiroshime se dalo naslutiti kako nas čekaju neka zanimljiva imena, a sada su to potvrdili i sami organizatori.

Osim Milića koji je, usput, bio gost prvog HTF-a, a kojeg ne treba posebno predstavljati, svoje dogodovštine sa svjetskih destinacija posjetiteljima će prepričati Jurica Galić Juka, koji je također ponovno u ovoj ulozi. Jurica je putopisac, redatelj i fotograf iz Splita.

Ulaz je besplatan, a dolaskom imate priliku osvojiti putovanje po izboru

Bit će tu i Ivana Čuljak-Lošić – slastičarka iz Klobuka koja se proslavila u hrvatskom MasterChefu, a koja ideje za svoje slastice crpi upravo iz putovanja. U Ljubuški također dolazi Martina Validžić, novinarka i voditeljica koja je osvojila nagradu “Zlatni studio” za svoj serijal Sretni gradovi, a Domagoj Jakopović poznatiji pod imenom Ribafish odvest će nas iz Hercegovine na daleku Sri Lanku.

Treći po redu Hercegovina Travel Fest bit će upriličen u petak, 10. i subotu, 11. svibnja u Kulturnom centru Ljubuški.

Vrijedno je napomenuti da je za sve posjetitelje ulaz besplatan, a dolaskom sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj imate priliku osvojiti Turkish Airlines putovanje po izboru prema jednoj od europskih destinacija.

 
index Instagram400x230 youtube