U Ljubuškom održan panel o jačanju mjesnih zajednica

U Gradskoj vijećnici Grada Ljubuškog u četvrtak je održan panel u okviru projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH”.

Projekt “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u BiH, uz financijsku podršku Vlade Švicarske i Švedske.

Panelisti su bili: Vedran Markotić, gradonačelnik Grada Ljubuškog, Tihomir Kvesić, predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški, Ivica Vizentaner, menadžer Društvenog centra Ljubuški, Slaven Markota, koordinator MZ projekta u Općini Čitluk i Dalibor Čarapina, predsjednik Vijeća mjesne zajednice Krehin Gradac.

Na današnjem panelu predstavnici s područja Ljubuškog i predstavnici s područja općine Čitluk govorili su pozitivnim iskustvima vezanim za projekt koji ima za cilj promovirati razumijevanje i podržati pozitivne promjene za budućnost osnažujući ulogu mjesne zajednice, i to na način da građane ohrabri i obuči da iniciraju i realiziraju projekte koji doprinose rastu i razvoju lokalne zajednice, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Poslijednja izmjena danaPetak, 08 Ožujak 2024 08:50
 
index Instagram400x230 youtube