Ljubuški: Ankica Baković podijelila sa ženama konkretne savjete o odgoju djece

Nakon uspješno održane dvije radionice pod nazivima „Umorna od moranja“ i „Ljubav i druge dijagnoze“, Udruga žena poduzetnica grada Ljubuškog organizirala je treće predavanje u sklopu projekta PosloŽENA.

Projekt se odvija pod pokroviteljstvom tvrtke DM kao dio kampanje „Zajedno za bolje sutra“ kojoj je cilj unapređenje i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja žena.

Edukantice realitetne psihoterapije pod supervizijom, Danijela Alilović i Antonija Bubalo, trude se ponuditi radionice i predavanja na aktualne teme osluškujući potrebe svojih klijentica, ali i žena iz svoje okoline.

Ovaj put organizirale su predavanje na temu „Dok si pod mojim krovom“ koje je održala dr. sc. Ankica Baković, psihologinja i psihoterapeutkinja s velikim osobnim i profesionalnim iskustvom u radu s djecom. Predavanje je bilo namjeno svim ženama, bile one majke ili ne jer smo svi na jedan način uključeni u odgoj.

“Kroz zabavu se najbolje uči, a mi smo se sinoć baš zabavile! Hvala našoj dragoj dr.sc. Ankici Baković što je bila naša gošća i s nama podijelila konkretne savjete i svoja profesionalna i osobna iskustva u odgoju djece. Radujemo se novim temama i novim druženjima! Hvala vam što nas podržavate” poručile su Danijela i Antonija.

Cijela radionica je prošla u divnom ozračju popraćena s puno jasnih, praktičnim i konkretnim primjerima. I ovo predavanje, kao i prošla dva izazvalo je veliki interes žena u Ljubuškom koje su ovaj put naučile nešto novo o izazovima odgoja djece.

 
index Instagram400x230 youtube