Na humanitarnom malonogometnom turniru “4 Kafića” prikupljeno 50.190,00 KM

Nevjerojatan iznos od 50.190,00 KM prikupljen je na humanitarnom malonogometnom turniru „4 Kafića“, koji je održan 23. prosinca u Ljubuškom.

 „Bravo Ljubuški!

“Naša zajednica se sjedinila na humanitarnom nogometnom turniru 4 Kafića Ljubuški 2023. iznenađujućih 50,190 KM!“, objavili su, na facebook stranici, organizatori humanitarnog malonogometnog turnira „4 Kafića“, Udruga za razvoj sporta Ljubuški, pod vodstvom Luke Hercega, Martina Ivankovića, Ivana Zlopaše i Marka Vučića.

„Hvala svima koji su svojim srcem i velikodušnošću doprinijeli ovoj nevjerojatnoj inicijativi za pomoć onima kojima je to najpotrebnije, jer #OniNasTrebaju!“, dodaje se u objavi.

„Ovo nije mala stvar i dokaz da nismo “zakržljali” u nadi i volji da pomognemo onima kojima treba! Iz godine u godinu se nadamo da ćemo raditi još veću priču jer ovo je tek početak!

HVALA VAM!“, pišu organizatori i zahvaljuju svima koji su pomogli.

Sredstva prikupljena na turniru idu za:

-Rehabilitacijski centar za djecu s poteškoćama u razvoju Ljubuški

-Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Duga”

– Obiteljima u potrebi na području grada Ljubuskog

Podsjećamo, u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom održan je prvi humanitarni turnir pod nazivom “4 Kafića”. Ovo sportsko događanje okupilo je četiri ugostiteljska objekta – Amforu, Bel Ami, Hotel Hum i Sirius, s plemenitim ciljem prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe. Grad Ljubuški s ponosom se istaknuo kao glavni pokrovitelj turnira, uz franjevački samostan i župni ured na Humcu, koji su pružili svoju punu podršku ovom hvale vrijednom događaju. Prikupljena sredstva od turnira bit će donirana u humanitarne svrhe, Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Duga i Rehabilitacijskom Centru za osobe s teškoćama u razvoju iz Ljubuškog, kao i lokalnim obiteljima koje su u potrebi.

Turnir je privukao izniman broj igrača kako iz Hrvatske, tako i iz Bosne i Hercegovine – među kojima su i aktualni i bivši sportaši, s istim ciljem – podržati humanitarnu svrhu ovog događaja i ispuniti ljubušku sportsku dvoranu entuzijazmom i izvrsnim sportskim vještinama.

Organizatori ovog spektakla su Udruga za razvoj sporta Ljubuški, pod vodstvom Luke Hercega, Martina Ivankovića, Ivana Zlopaše i Marka Vučića.

 
index Instagram400x230 youtube