Još jedna Ljubušanka nominirana za nagradu ‘Snaga izvrsnosti’

Kako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, a koje nailaze na bezbroj prepreka i uspješno ih savladavaju, Udruženje poslovnih žena u BiH i magazin „Gracija“ pokrenuli su nagradu „Snaga izvrsnosti“.

Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici nominirane su i dvije Ljubušanke, pored Zdenke Udovičić, kreatorice i poduzetnice te vlasnica brenda „Helenas.bih“, za ovu prestižnu nagradu nominirana je i ekonomistica i poduzetnica Zrinka Kraljević.

Kraljević je, kao i Udovičić, nominirana za ovu prestižnu nagradu u kategoriji „Poduzetništvo“.

U svakoj kategoriji, pored imena nominiranih, navedene su detaljnije informacije.

Za Zrinku Kraljević u opisu stoji:

Ekonomistica i poduzetnica Zrinka Kraljević je diplomirana ekonomistica. Rođena je i živi u Ljubuškom. Nakon završenog studija ekonomije u Splitu, vraća se u svoj rodni grad i zapošljava se u struci. Želeći pokazati svoje znanje i ljubav prema poduzetništvu, otvara kafić u Ljubuškom. Ideja i kreativnost je “nose” dalje, te kafiću daje ime Indy’s, dok se kafić odvaja i “izlazi iz uobičajenih okvira” svojim modernim dizajnom u ovom hercegovačkom gradiću. Inspiraciju koju nalazi u rodnom gradu pokazuje i kroz rad u zajednici, organizira brojna zbivanja sa posebnim osvrtom na mlade generacije. Zrinka Kraljević napredujući u svojoj karijeri postaje, i sad već ostaje dulji niz godina, šefica poslovnice Raiffeisen bank d.d. Ljubuški. U svom radu u banci ostvaruje izvanredne rezultate, ali kafić je njezina ljubav kojom dokazuje kako se može biti uspješan u poslu, jer bitna je stručnost i ljubav koja se daje kroz posao. Kafić kao hobi odavno je postao posao, ne običan već unosan – te je Zrinka inspiracija za mnoge žene koje uz svoje redovne zadatke žele ispuniti i san o poslovima koji možda na početku jesu hobi, ali uz davanja sebe i ljubav prema stvaranju – postaju mogući.

Proces nominacija za ovu nagradu traje do 10. listopada, glasovanje ide od 15. listopada do 15 studenog, a potom i dodjela nagrade u studenom.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 04 Rujan 2019 10:40
 
index Instagram400x230 youtube