Predavanje o partnerskim odnosima izazvalo veliko zanimanje žena

Nakon uspješno održane prve radionice pod nazivom „Umorna od moranja“, Udruga žena poduzetnica grada Ljubuškog organizirala je drugo predavanje u sklopu projekta PosloŽENA.

Projekt se odvija pod pokroviteljstvom tvrtke DM kao dio kampanje „Zajedno za bolje sutra“ kojoj je cilj unapređenje i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja žena.

Ovaj put predavačice, Danijela Alilović i Antonija Bubalo, obje edukantice realitetne psihoterapije pod supervizijom, govorile su o partnerskim odnosima u predavanju koje je nosilo naziv „Ljubav i druge dijagnoze“.

“U raspravama nema pobjednika ili gubitnika. Partneri smo u svemu, tako da ili pobjeđujemo oboje ili gubimo oboje. Zajedno pronađimo rješenje. U svakoj raspravi vaš partner je važniji od onoga oko čega se raspravljate. Muž i žena funkcioniraju kao krila ptice. Moraju skupa raditi, mahati, ako žele poletjeti. Dobar odnos se ne događa, dobar odnos se gradi””, poručile su voditeljice radionice Danijela i Antonija Bubalo

Cijela radionica je prošla u divnom ozračju popraćena s puno jasnih, praktičnim i konkretnim primjerima. Predavanje je izazvalo veliki interes žena u Ljubuškom koje su ovaj put naučile nešto novo o partnerskim odnosima.

Može biti slika sljedećeg: 8 ljudi, Ljudi uče i tekst

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

 
index Instagram400x230 youtube