Udruga Agape: Pozivamo sve u subotu da vide što smo to spremili!

Udruga mladih Agape poziva sve na premijeru predstave „Strah naš svagdašnji“ koja će se održati u subotu, 9. prosinca u 20 sati u Kulturnom centru u Ljubuškom.
Predstava je rezultat projekta koji je trajao nekoliko mjeseci, a koji su činili scenaristi, režiseri i glumci amateri.
 
“Na početku samog projekta zamisao je bila okupiti amatere scenariste koji su trebali napisati dramski tekst za izvedbu na sceni. Taj dio projekta povjerili smo sugrađanki Aniti Milićević koja je napravila izvrstan posao s mladim djevojkama iz Gruda, Čitluka, Ljubuškog koje su zajedno napisale tekst za našu predstavu.
Nismo gubili vrijeme, pa smo odmah njihov dramski tekst htjeli oživjeti na sceni. Okupili smo glumce, mahom amatere, koji su nas oduševili te smo započeli s probama za predstavu. U realiziranju predstave pomogao nam je gosp. Sead Đulić, koji je bio strpljiv s nama i obogatio je našu predstavu sa dobrim savjetima.
Inače je u središtu predstave tipična hercegovačka obitelj koja probleme često nastoji riješiti „metenjem pod tepih“. Mi smo pod taj tepih provirili i željeli progovoriti o stvarima o kojima se u našem tvrdom krškom diskurzu izbjegava govoriti.
Da ne bismo previše otkrivali, pozivamo sve u subotu da vide što smo to spremili !!”, poručuju iz Udruge mladih Agape. 
 
index Instagram400x230 youtube