Mlade rukometašice Izviđača, prvakinje BiH, gostovale na Radiju Ljubuški

Povodom osvajanja titule prvaka BiH, uzrast 2010/11.godište, mlade rukometašice Izviđača Ivana Bebek i Katarina Kraljević sa svojim trenerom Ivanom Marijom Kolakom gostovale su na Radiju Ljubuški.

Za uzrast 2010/11.godište igrale su:

Iva Čuljak, Katarina Kraljević, Anja Pavlović, Ivana Čuljak, Mia Matić, Valerija Tomić, Ivana Ćuže, Matea Bebek, Matija Marinović, Ivana Bebek, Katja Čuljak, Mila Petrović, Sara Vištica, Ivana Barišić, Tamara Matić, Magdalena Medić, Helena Skoko, Ana Delić, Zana Kadragić, Petra Mucić, Lena Luburić, Anđela Ivanković, Ella Tolj, Lana Markić i Eva Mucić.

Da se podsjetimo, na završnici državnog prvenstva u Mostaru mlade skautice su u skupini bile druge, poražene su od Gruda, ali su osigurale polufinale. Upravo taj poraz djelovao je motivacijski, a kapetanica Ivana Bebek je tada poručila: „Dobit ćemo ih u finalu!!! Dok je njezina suigračica Katarina Kraljević kazala: „Bile smo ljute i same na sebe, vidjelo se da ih možemo dobiti što smo u finalu i pokazale!“

Iako su polufinalu imale teškog protivnika iz Kozarske Dubice, koja je veći dio utakmice vodila, ipak su skautice potkraj utakmice okrenule rezultat, plasirale se u finale gdje su slavile protiv Gruda – zasluženo.

Govoreći o ekipi trener Ivan Mario Kolak je rekao: „Većina ovih djevojčica rukomet su počele trenirati prije 7 godina i već tada su imale tjedno 3xtrening i utakmice između škola vikendom . Do korone su igrale oko 20 turnira mini rukometa od kojih su većinu osvajale od kojih bi izdvojio osvajanje završnice Erste lige koja se igrala u Splitu, te jaki turnir mini rukometa u Valpovu.

U ovoj sezoni smo odigrali četiri turnira za 2010/11 i dva turnira za 2011/12 na kojem smo ostvarili: 2 mjesto na turniru u Sl. Brodu,u Solinu 4 mjesto, u Stocu 1.mjesto. Na turniru u N.Sadu osvojile su 1.mjesto, a na turniru u Ljubuškom 3.mjesto. Naše djevojčice 2011.godište su u Ljubuškom osvojile prvo mjesto a na turniru u Stocu su bile druge.

Kao rezultat svega ovog mislim da smo zasluženo osvojili titulu prvakinja BIH u ovoj uzrasnoj kategoriji“.

1.jpg

 

2.jpg

 
index Instagram400x230 youtube