Blagdanska čestitka redakcije IKS portala

Drage čitateljice i dragi čitatelji IKS portala ,

neka ovi blagdani budu vrijeme kada ćete osvijestiti božansku iskru u sebi, neka to budu trenuci u kojima ćete u dubini svog bića osjetiti istinski duh Božića, koji će se u vas trajno naseliti.

Ovih blagdana vratite se sebi, osvijestite svoje potencijale i vrijednosti i otkrijte tko ste vi zapravo…

Ne zaboravite da ste jedinstveni i neponovljivi.

Istinski smisao Božića ne tražite izvan sebe, nego zavirite u svoje srce jer, kao što kaže Mali princ, „čovjek samo srcem dobro vidi.“

Tada će se u vama probuditi osjećaj čiste radosti pa ćete s lakoćom kročiti ususret izazovima koje vam donosi nova godina.

Kad radost poteče iz vas, dotaknut će i srca vaših bližnjih, vaših kolega, prijatelja, poznanika, neznanaca na ulici…, a oni će je nastaviti nositi i dijeliti s drugima kao najblistaviji dar.

Radost je, baš kao i tuga, doista „zarazna“ i lako se prenosi na druge. A to je najljepša promjena koju želite vidjeti na licima i u srcima svih ljudi u 2024. godini.

Nadamo se da smo i ove godine bili dobar putokaz i sigurna luka u kojoj ste mogli predahnuti u trenucima kad ste se pomalo umorili od životnih izazova. Jer to i jest misija našeg portala, biti točan, brz i vjerodostojan kada su u pitanju informacije iz športa i kulture u našem Ljubuškom i šire.

Radujemo se što ćemo i iduće godine biti tu za vas s korisnim informacijama koji su namijenjeni isključivo čitateljima kojima su šport i kultura na prvom mjestu ali i svakodnevne informacije vezano za naš Ljubuški i ŽZH.

Cijeli tim IKS portala želi vam mirne i radosne božićne i novogodišnje blagdane!

Sretna vam 2024. godina i neka se ostvare najdublje želje vašeg srca!

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 24 Prosinac 2023 13:42