Za Hrvate u BiH kockasti dres je svetinja

Dok se po medijima iz Sarajeva pitaju dokle će biti tako, odgovor bi jednostavno bio ‘uvijek i vazda’. I kad bi politička situacija bila potpuno drukčija a ravnopravnost bila dovedena do svojeg maksimuma Hrvat će uvijek birati ono što mu je na srcu a to je definitivno kockasti dres.

A tek sada kad je majorizacija nad Hrvatima izražena do krajnjih granica a bošnjačka politika pokazuje netrpeljivost i neprijateljstvo prema hrvatskoj državi te pokušava na sve načine smanjiti politička prava Hrvata u ovoj zemlji, nema smisla ni pitati se.

Mnogo toga nema nikakvog smisla u ovoj državi jer glavna je preokupacija vladati nad malobrojnijima a to što od Bugojna do Neuma nećete naći deset navijača bilo kojeg bh tima je jasan pokazatelj što narod (a ne politika) misli o ovoj državnoj zajednici a RS da ne spominjemo.

Prema tomu ne možete očekivati kad Hrvatima izaberete člana Predsjedništva da ćete pridobiti simpatije tog istog naroda, naprotiv vi ste mu pokazali što im je činiti, bojkot gdje je to god moguće.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 23 Srpanj 2019 18:15