Hercegovačka vina na prestižnom 15. Zagreb VINOcom festivalu

Pero Buntić (Vinarija Buntić), Andrija Vasilj (Carska Vina Grgo Vasilj), Zdravko Milas (Vinarija Milas), Vjekoslav Majić (Vinarija Majić) Pero Buntić (Vinarija Buntić), Andrija Vasilj (Carska Vina Grgo Vasilj), Zdravko Milas (Vinarija Milas), Vjekoslav Majić (Vinarija Majić)

Hercegovačka vina prezentirana su na 15. Zagreb VINOcom, prestižnom međunarodnom festivalu vina i kulinarstva, koji je od 25. do 28. studenoga održan u renomiranom zagrebačkom hotelu Esplanade u Zagrebu.

Na festivalu koji je nakon dvije pandemijske godine ponovno otvorio svoja vrata nastupilo je više od 70 izlagača vina i kulinarstva gdje su predstavljali svoje najbolje proizvode.

Posebno smo ponosni na nastup naših vinara koji su publici ponudili svoja vrhunska vina, a koja su već poslovnično bila odlično prihvaćena, te su na taj način napravili odličnu promociju Hercegovine kao vinske regije.
 
„Festival je bio uspješan i svi ljubitelji vinske kapljice su bili oduševljeni našim vinima. Uručili smo poziv prisutnima da posjete Hercegovinu, naše vinarije i Vinsku Cestu“ , poručio je Andrija Vasilj iz vinarije Carska Vina Grgo Vasilj iz Međugorja.
 
index Instagram400x230 youtube